09 oktober 2006

Uppenbarligen en big deal

För ett tag sen läckte en låt från Jay-Z's nya album. Uppenbarligen en big deal för många. Jag kan faktiskt inte bry mig så jättemycket mindre. Det var fan ingen bra låt, i jämförelse med sjuka Lucifer från Black Album.

I vilket fall, med risk för att bli stämd, Jay-Z - Show me what you got.

Förresten: Tack för kommentarerna på senaste. Emil, du är en ängel. Victor, börja blogga igen! och Lindman: Jag rodnar lite av din blogg :) Cheers!

3 kommentarer:

Vic sa...

Du har rätt. Detta var inget vidare, trots att det är Just Blaze. Men Jay-Z är farlig, rättvardetär så nynnar man på skiten!

När solen står i zenit, när vinningen är skördad, när maud får exakt 50% kvinnor i regeringen, DÅ börjar jag blogga. Kanske...

Nu åker jag till Barcelona förresten! Tjippis!

louise sa...

så victor åker till barcelona... muhu! jag vill också ut i världen. hej frödda. jag sitter här och drar ner lite diverse låtar från dig. dock inte jay-z. inte min kopp te.

Emil sa...

Marcus, om någon sökmotorspindelgrej råkar cacha din sida just nu så kan vi invaderas utav alldeles för många lulliga hiphopsurfare på crack än vi klarar av. Sämst låt förresten. Och Victor, nu blev jag feminist. Ha det gött i Barcelona!