02 oktober 2006

Promenader

Det är skönt att gå. Riktigt skönt. Har promenerat i typ fyra timmar idag. Vaknade vid tio, gick till Saras brunch men gick snabbt därifrån igen. Det var lite väl mycket släkt. Hörde om någon i LeMans-laget var sugen på brunch på HG istället. Icke så, så jag kilade hem till Tor. Sen tog Tor, jag och Carro en långpromenad. Vandrade över kullar och sten. Ner till stan och tillbaka igen. Genom parker och trädgårdsföreningar.

Sen kollade vi på Anchorman och snackade skit. Lyssnade på musik och diskuterade hur varmt det måste vara innan gräs brinner.

Trots ett våldsamt behov att sova tog jag en promenad till när jag kommit hem - laddade ipoden och vandrade iväg. Tänkte. Analyserade. Funderade. Både torsdagen och lördagen. Torsdagen var en riktigt bra kväll, om än något alkoholhaltig. Jag ångrar inget och är glad över det som hände. Lördagen körde vi gokart och hade det vansinnigt roligt. Sittningen var bra som tusan den med, även om eftersläppet kanske inte riktigt var all that.

Promenaden tog en timme. Det är skönt att gå med öronbedövande musik och titta på parkeringsautomater, stålfundament, betongväggar och ändlös asfalt kantad av gamla, sunkiga bilar. Gatlampornas gula sken som färgar parkeringshusen. Jag blir lugn av det.

Dagens låt är en remix, Plan B - No More Eatin' (Hadouken remix). Stenhård grimemix som definitivt studsar farligt mycket.

Inga kommentarer: