15 september 2006

vitast på gatan

Igår var det Whitest Boy Alive (Erlend 'sexigast i ett par skor' Øyes sidoprojekt) på HG. Riktigt spännade dag och kväll. Skulle egentligen gå dit med Kim och hennes polare, men blev totalt fetdissad. Screw that. Jäkla tur att jag stötte in i Yoni väl där, för det var sjukt dåligt på folk jag kände där igår.

Nåväl, outfitten för kvällen var Interpol-inspirerad, svart kostym med vit skjorta. Ingen verkade fatta referensen utan folk tittade mest snett. Jävla dumhuvuden, that's what I say.

Erlend gled upp på scenen dryga halvtimmen sen, precis lagom. Sen rev han och övriga bandet av en helt magisk konsert på knappt över en och en halv timme. Min nya favorit Burning, Above You, Fireworks och Golden Cage var några som stod på setlisten. Dessutom en passionerad kärleksförklaring, eller kanske bara en ironisk vink, till nittiotalstechno som en slags avslutning till en helt ny låt. I got the power och Music sounds better with you låter bra mycket bättre när Erlend sjunger.

Extranummret mynnade ut i ett härligt dubjam, perfekt avslutning på en bra kväll.

Dagen har mest spenderats med att vara bakfull och mecka med robotprojekt. Nu blir det att dricka lite öl och kanske bli ostadig och osalig!

Inga kommentarer: