13 september 2006

ett glas rött

Var på Flamman idag och firade att Sarah fyllt 23. Drack lite rött, lyssnade på jazz och åt en tämligen schysst veggburgare. Den där vitlökssåsen är farlig som fan. Det blev jag, Tor, Carro, Elin och Sarah till slut. Mysigt, var det.

För övrigt är det ganska tomt här utan Malin. Å andra sidan är det ytterligare ett bra skäl att besöka Uppsala. Vi får se hur det blir med det. Ska försöka synka någorlunda med Eriks och Sammes inflyttningsfest, som är definitiv i kalendern.

I morgon blir det Whitest Boy Alive (lyssna på Whitest Boy Alive - Burning, via goodnightcigarettes) på HG. Erlend Øye från Kings of Conveniences nya projekt. Erlend som för övrigt är vansinnigt snygg. Helgen hade jag gärna spenderat med Lindman, Mogwai och Hot Chip, men pengarna räcker bara inte till. Om det ramlar in en tusenlapp innan fredag, lätt. Annars blir det vansinnesfylla i 1700-talskläder på lördag med en grym förfestskiva. Det får räcka.

På tal om bra förfestmusik kan jag inte annat än rekommendera Simian Mobile Disco - Tits & Acid (från bigstereo). Jävligt svängig.

En annan svängig grej som jag bara måste propagera för är den grymt sköna videon till Atlantis To Interzone, som kan ses här. Alla måste titta!

Inga kommentarer: